مدیر اسبق امنیت فیسبوک خواستار کناره‌گیری مارک زاکربرگ از سمت مدیر عاملی فیسبوک شد

آخرین اخبار حاکی از آن است که فیسبوک بار دیگر با انتقاد از مدیران سابق خود رو‌به‌رو شده است. براساس گزارش CNBC، الکس استاموس، مدیر سابق امنیت فیسبوک حین سخنرانی در کنفرانس Collision تورنتو به قدرت زیاد مارک زاکربرگ به‌عنوان مدیرعامل فیسبوک اشاره کرد.

استاموس اعلام کرد با یک نتیجه‌گیری منطقی می‌توان متوجه شد که زاکربرگ به‌عنوان مدیرعامل فیسبوک، قدرتی بیش از حد انتظار در اختیار دارد. وی در ادامه‌ی صحبت‌های خود اضافه کرد که زمان آن فرارسیده تا مدیرعامل جدیدی جایگزین زاکربرگ شود و تصدی امور را برعهده بگیرد. 

مارک زاکربرگ

 

در حال حاضر و پس از جدایی کریس کوکس در ابتدای سال جاری میلادی از فیسبوک، مارک زاکربرگ، به‌عنوان مدیر موقت محصولات این شرکت ایفای نقش می‌کند. استوماس معتقد است زاکربرگ در بخش محصولات می‌تواند حضور موثرتری داشته باشد. وی معتقد است اگر مارک زاکربرگ توجه و تمرکز خود را به بخش محصولات اختصاص دهد و سمت مدیرعاملی را به فرد جدیدی واگذار کند، به‌نفع فیسبوک خواهد بود. ازنظر استاموس، برد اسمیت، رئیس هیئت مدیره مایکروسافت، گزینه‌ی خوبی برای سمت مدیر عاملی فیسبوک خواهد بود. استوماس در سال ۲۰۱۸ فیسبوک را ترک کرد. وی در جریان سخنرانی خود در کنفرانس تورنتو اعلام کرد: 

با استدلالی منطقی متوجه می‌شویم که مارک زاگربرگ قدرت زیادی در فیسبوک دارد و لازم است تغییری در این وضعیت ایجاد شود. اگر من به‌جای مارک زاکربرگ بودم، مدیرعامل جدیدی برای فیسبوک استخداممی‌کردم. زاکربرگ به بخش محصولات علاقه‌ی شدیدی دارد. با استخدام مدیرعامل جدید، شاهد تغییرات خوبی هم ازنظر داخلی و هم ازنظر خارجی برای فیسبوک خواهیم بود.

استاموس با شرکت‌های مختلف و شبکه‌های اجتماعی بزرگی همچون فیسبوک ارتباط دارد. وی معتقد است که هیجان زیادی در مورد قوانین ضد انحصارگرایی (‌آنتی تراست) در این شرکت‌ها وجود دارد. وی در سخنرانی خود در مورد این موضوع صحبت می‌کند: 

هیجان زیادی د رمورد قوانین ضد انحصارگرایی (آنتی تراست) وجود دارد. چنین احساسی وجود دارد که مثلا من از این شرکت متنفر هستم، پس از آن جدا می‌شوم. داشتن سه شركت با مشکلات اساسی مشابه یکدیگر، شرایط را بهتر نمی‌کند.

این اولین‌بار نیست که فیسبوک و مدیرعامل آن یعنی مارک زاکربرگ از سوی کارکنان سابق خود مورد انتقاد قرار می‌گیرند. کریس هیوز، هم‌بنیانگذار فیسبوک نیز در اوایل ماه جاری، خواستار لغو مالکیت این شرکت بر اینستاگرام و واتساپ شد. مارک زاکربرگ به این درخواست پاسخ داد و اعلام کرد که تقسیم فیسبوک به سه شرکت جداگانه مشکلی را حل نخواهد کرد. 





تاريخ : پنج شنبه 2 خرداد 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |