بزرگ‌ترین هواپیماهای نظامی در جهان+تصاویر

با اینکه قبل از اختراع هواپیمای موتوری ابزاری برای حرکت در آسمان ساخته شده بود، اما برادران رایت توانستند با تولید وسایلی موتوری این امکان را فراهم کنند تا انسان بتواند برای اولین بار مسافت‌های طولانی را با استفاده از هواپیما بپیماید.

در سال‌های پس از اختراع هواپیما دو جنگ جهانی باعث شد تا این صنعت به سرعت با پیشرفت بسیاری رو به رو شود و هواپیماهای کوچک و آهسته به تانک‌های پرنده‌ای با سرعت بالا تبدیل شوند. در این گزارش نگاهی داریم به تعدادی از بزرگ‌ترین هواپیماهای نظامی در جهان.

 

 

Me-323

در جنگ جهانی دوم آلمان تعدادی از بزرگ‌ترین وسایل جنگی را تولید کرد. یکی از این وسایل جنگی معروف یک هواپیمای 6 موتوری بود که می‌توانست 10 تن بار را جا به جا کند. این وسیله با وجود توان حمل بسیار بالا از سرعت بسیار پایینی برخوردار است و به همین خاطر در زمان جنگ هدف آسانی برای هواپیماهای دشمن محسوب می‌شد.

 

Boeing B-29 Superfortress

زمانی که این هواپیما اولین بار در سال 1944 رونمایی شد یکی از پیشرفته‌ترین و بزرگ‌ترین هواپیماهای بمب افکن جهان محسوب می‌شد. این وسیله وزنی برابر با 37 تن داشت و می‌توانست مهمات بسیاری را نیز در خود جای دهد.

 

Blohm & Voss BV 238

بزرگ‌ترین هواپیمای نیروی هوایی آلمان در زمان جنگ جهانی دوم این وسیله 60 تنی بود که می‌توانست مسافت بسیاری را با سرعت بالا بپیماید. این هواپیما در سال 1944 ساخته شد و در حال گذر از مراحل آزمایشی بود که ارتش آلمان به کلی شکست خورد. این وسیله می‌توانست مهمات بسیاری را نیز حمل کند که آن را به یکی از بهترین بمب افکن های زمان تبدیل کرده بود.

 

Martin JRM Mars

بزرگ‌ترین هواپیمای قایقی که در زمان جنگ ساخته شد متعلق به کشور آمریکا است. این وسیله می‌توانست 130 مسافر، 16 تن بار و چندین وسیله نقلیه سبک را جا به جا کند و در زمان خود یکی از بهترین هواپیماهای باربری در جهان محسوب می‌شد. در حال حاضر تنها یک عدد از این وسیله باقی مانده است که در آمریکای شمالی به عنوان هواپیمایی برای از بین بردن آتش جنگل‌ها استفاده می‌شود.

 

Convair B-36

بزرگ‌ترین هواپیمای پیستونی ساخته شده در جهان در زمان جنگ جهانی دوم به عنوان وسیله‌ای با توان بمباران آلمان و ژاپن تولید شد. این وسیله عظیم در سال‌های 1950 و 1960 تنها هواپیمای آمریکایی بود که می‌توانست از خاک آمریکا به شوروی دسترسی داشته باشد. با این حال با گذر زمان و ورود موتورهای جت به صنعت هوایی B-36 نیز به پایان عمر خود رسید.

 

Convair XC-99

مدت زمان بسیاری قبل از هواپیماهای A-380 دو طبقه این وسیله توانسته بود به این عنوان دست یابد. XC-99 با 3 موتور قدرتمند می‌توانست 50 تن بار یا 400 سرباز مسلح را به راحتی جا به جا کند. از این مدل تنها یک عدد تولید شد که تا سال 1957 در ارتش آمریکا فعال بود.

 

Antonov An-124

نیروی هوایی شوروی تا سال‌های 1980 به شدت نیازمند هواپیماهای عظیم با قابلیت حمل بسیار بود. در همین سال‌ها مدل An-124 طراحی و ساخته شد و توانست به سرعت به یکی از بهترین و بزرگ‌ترین هواپیماهای جهان تبدیل شود. این وسیله می‌تواند 150 تن بار را در مسافتی 3 هزار کیلومتری جا به جا کند .

 

Boeing B-52

یکی از بزرگ‌ترین هواپیماهای فعلی آمریکایی که آخرین مدل آن در سال 1962 تولید شد. با اینکه نزدیک به 50 سال از تولید این وسیله گذشته است اما مدل‌های تولید شده آن هنوز فعال هستند. قیمت پایین نگه داری و کاربردهای بسیار B-52 باعث شده تا تصمیم گرفته شود این هواپیما تا سال 2040 یعنی 88 سال پس از اولین پروازش به کار خود ادامه دهد.

 

 
 




تاريخ : دو شنبه 21 ارديبهشت 1394برچسب:, | | نویسنده : مقدم |