ساخت بازوی مصنوعی به کمک عملگرهای سیمی
6-851.jpg

رئیس کانون رباتیک دانشگاه خیام از ساخت بازوی مصنوعی با کمک عملگرهای سیمی و ربات خانگی در این دانشگاه خبر داد که جهت شرکت در مسابقات در دست اقدام است.

 

سوسن صنعتی  در ادامه افزود: کانون رباتیک دانشگاه خیام آذر 94 تاسیس شد ولی فعالیت‌های دانشجویی ما از سال 84 شروع شد و اولین رباتی که توسط دانشجویان ساخته شد، یک ربات مسیریاب بود که با دانشگاه صنعتی سجاد در مسابقات رباتیک شرکت کرد.

 

وی عنوان کرد: سال 88 برگزاری مسابقات رباتیک در سطح مشهد را دانشگاه خیام برعهده داشته است.

 

صنعتی در ادامه تصریح کرد: شبیه‌سازی رباتیک auto cup و کسب مقام اول در سال 94 در دانشگاه امیرکبیر، ساخت ربات شبیه‌ساز حرکت هشت پا، طراحی و ساخت هواپیمای مدل در کارگاه رباتیک خیام از فعالیت‌های کانون رباتیک خیام است.

 

وی افزود: خرید ربات رو‌هام به مبلغ 6 میلیون تومان که قابلیت برنامه‌ریزی هوشمند برای راه‌اندازی ربات‌های خانگی را دارد و پروژه ساخت quad همراه با قابلیت پردازش تصویر و هوش مصنوعی با اعتبار هفت میلیون و شرکت در مسابقات شبیه‌ساز رباتیک iran open در فروردین ماه 95، ساخت ربات 6RSS (پروتز‌های مصنوعی دندان) مشترک با دانشگاه فردوسی و شرکت در مسابقات robo cup iran در فروردین 95 از پروژه‌های تکمیل شده برای شرکت در مسابقات است.

 

صنعتی خاطرنشان کرد: ساخت بازوی مصنوعی با کمک عملگرهای سیمی و ربات خانگی و ساخت Griper دو درجه آزادی و نصب بر روی ربات رهام جهت شرکت در مسابقات از پروژه‌های برنامه‌ریزی شده برای آینده است.

 

وی تصریح کرد: دانشگاه‌های آزاد اسلامی، خیام، شهید منتظری، امام رضا(ع)، کانون نخبگان از اعضای هیات موسس کانون رباتیک خراسان رضوی (کمیته راهبردی) هستند که مرکز آن در دانشگاه خیام است و محمدحسین طیرانی، رئیس دانشگاه خیام، رییس هیات موسس کانون رباتیک خراسان رضوی است.





تاريخ : دو شنبه 23 فروردين 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |