تلسکوپ فضایی "کپلر" به علت کمبود سوخت، دوباره در وضعیت خواب قرار گرفته است.
به نقل از اسپیس، تلسکوپ فضایی "کپلر" ناسا هماکنون در "وضعیت ایمن" قرار دارد. در وضعیت ایمن، سیستمهای غیرضروری فضاپیما خاموش میشود و تنها بخشهای حیاتی آن به حالت فعال باقی میماند.
فضانوردان ناسا احتمال دادهاند که ماموریت کپلر رو به اتمام است به همین دلیل این تلسکوپ مجددا در وضعیت ایمن قرار گرفته است. این تلسکوپ آخرین بار در ماه "ژوئیه" در این وضعیت قرار گرفته بود. زیرا سوخت آن رو به اتمام بود.
ناسا اخیرا طی بیانیهای اعلام کرده است که کپلر پس از ارسال اطلاعاتش به زمین دوباره در "وضعیت خواب" قرار گرفته است زیرا سوخت آن رو به اتمام است.
هنوز هم مقدار دقیق سوخت این فضاپیما مشخص نیست. ناسا در اقدام بعدی در پی سلامت این فضاپیما است.
آخرین اطلاعات دریافت شده از این فضاپیما به صورت موفقیتآمیز به زمین بازگشته است.
مأموریت ۶۰۰ میلیارد دلاری کپلر در ماه مارس ۲۰۰۹ با هدف کمک به شناخت سیارههای مشابه با زمین در سراسر کهکشان راه شیری راهاندازی شد.
کپلر طی مأموریت خود، به طور پیوسته ۱۵۰ هزار ستاره را زیر نظر گرفت و دادههایی را جمعآوری کرد که منجر به شناسایی بیش از ۲۳۰۰ سیاره فراخورشیدی تایید شده شد.
این مشاهدات در ماه مه ۲۰۱۳، هنگامی که دومین چرخ از چهار چرخ کنترلی واکنشی کپلر نتوانست کار خود را درست انجام دهد، متوقف شد که موجب شد توانایی جهتگیری دقیق فضاپیما از بین برود.
اما تیم ماموریت راهی برای تثبیت کپلر با استفاده از فشار خورشیدی و دو چرخ باقیمانده کشف کرد و در سال ۲۰۱۴، ناسا یک ماموریت گسترده با نام 2 K را شروع کرد که طی آن، کپلر بسیاری از پدیدههای کیهانی را در یک دوره ۸۰ روزه رصد کرد.
بنابر اعلام متخصصان ناسا، کپلر تازمانیکه که سوخت خود را به طور کامل از دست نده1د، به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
.: Weblog Themes By Pichak :.