ناسا و نمایش غذاهای فضانوردان

 

آزمایشگاه سیستم های خوراک فضایی در ناسا، جایی است که این سازمان به تحقیق، تست و تولید غذاهای مناسب برای مصرف در خارج از جو زمین می پردازد. هر چیزی از بسته بندی تا راهنمای غذا باید با دقت زیاد ارزیابی شود: هر خوراکی باید دارای مواد غذایی، مزه و بو، و ماندگاری و بی خطری باشد و در ضمن نگرانی ها در رابطه با زمان آماده سازی، ابعاد و ماندگاری در بسته بندی به میزان 3 تا 5 سال را هم رفع کند. به گفته ناسا، خوراک های فضایی یک نقش دیگر هم ایفا می کند: «آنها نه فقط مواد غذایی را به بدن فضانوردان می رسانند، بلکه به سلامت روانی آنها نیز کمک می کنند. به این شکل که یک عنصر آشنا را در یک محیط نا آشنا و خصمانه در اختیارشان قرار می دهند.» ناسا یک سری عکس را بر روی سایت خود قرار داده که خط سیر خوراک های فضایی در دهه های اخیر را نشان می دهد. برای مشاهده آنها در ادامه مطلب با نارنجی همراه باشید. 
 

NASA-Narenji-2.jpg

جعبه های نگهداری غذای در ایستگاه فضایی بین المللی


 

NASA-Narenji-3.jpg

غذاها و ادویه های طبیعی


 

NASA-Narenji-4.jpg

انواع آب میوه ها


 

NASA-Narenji-5.jpg

غذاهای مقاوم شده با حرارت


 

NASA-Narenji-6.jpg

غذاهای یخ زده خشک


 

NASA-Narenji-7.jpg

سینی غذای شاتل فضایی


 

NASA-Narenji-8.jpg

غذاهای استفاده شده در دو مأموریت مرکوری و جمینای (بین سال های 1961 تا 1966)


 

NASA-Narenji-9 (2).jpg

غذاهای مأموریت آپولو (بین سال های 1968 تا 1972)


 

NASA-Narenji-10.jpg

غذاهای اولین آزمایشگاه فضایی ناسا با نام Skylab (سالهای 1973 و 1974)





تاريخ : سه شنبه 10 بهمن 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |