فناوري ديجيتال

 كينكت به تبلت‌ها مي‌آيد

شركت PrimeSense، كه توليدكننده محصولات Kinect‌ مايكروسافت است، بالاخره دوربين سه‌بعدي خود را آنقدر كوچك درست كرد كه بتواند در تبلت‌ها قرار بگيرد. حسگر سه‌بعدي نسل بعدي اين شركت، Capri نام دارد و ده برابر كوچك‌تر از سري اول كينكت خواهد بود. دقت آن فعلا برابر با نسل فعلي كينكت‌هاست و به‌صورت سياه و سفيد كار مي‌كند.

 

 

 

اتاق بازي به‌جاي تلويزيون

عينك Oculus Rift فعلا بهترين روش براي انجام بازي‌هاي رايانه‌اي است. مايكروسافت البته ايده‌اي ديگري دارد و آن هم Illumiroom‌است. اين اتاق به‌جاي تلويزيون، سيستم گيمينگ را به ديوارها و سقف اتاق منتقل مي‌كند. اين فناوري از كينكت استفاده خواهد كرد، اما هنوز مشخص نيست دقيقا چه وسيله‌اي كل اتاق را به صفحه‌نمايش تبديل مي‌كند.

 

 

شارژ بي‌سيم باتري

جايگزيني باتري‌هاي قلمي AA زمان‌بندي مناسبي مي‌خواهد. ميزان مصرف هر دستگاه با ديگري متفاوت است و اين باتري‌ها آنقدر كوچك‌تر است كه نمي‌شود آنها را با چيز ديگري جايگزين كرد. Tetherboard موفق به توليد قالبي از AA شده است كه باتري‌هاي كوچك‌تر AAA در آن قرار مي‌گيرد. تفاوت در اينجاست كه اين قالب از طريق بلوتوث يا شبكه‌هاي اجتماعي وضع باتري را نشان مي‌دهد و بهترين زمان ممكن براي شارژ آن را مشخص مي‌كند.

 

 

اولين تبلت كاغذي دنيا

PaperTab نام اولين تبلت كاغذي دنياست. اين تبلت كه در دانشگاه Queen توليد شده، نمايشگر لمسي منعطف ده اينچي دارد و پردازنده‌ آن اينتل Core i5 است.

 

 

 

 

کف دست شما کيبورد مي​شود!

از عمر كيبوردهايي كه از ليزر استفاده مي‌كند، مدت زيادي مي‌گذرد. اما كيبورد ليزري عينك گوگل، محصول جديدي است. در سيستمي كه گوگل اخيرا به‌عنوان اختراع ثبت كرده، اين عينك به يك پروژكتور مجهز شده است كه مي‌تواند روي كف دست، يك كيبورد كوچك خلق كند و كارايي بيشتري داشته باشد.

 

 

 

 

 

يو‌اس‌بي به‌جاي رمز در گوگل

رمزهاي عبور امروزه در همه وب‌سايت‌ها به كار مي‌رود و هر روز هم امنيت آنها در مقابل هك و نفوذ كمتر مي‌شود. تيم امنيتي گوگل به اين فكر افتاده است كه آن را با چيز بهتري عوض كند. در مجله IEEE Security and Privacy كه اخيرا منتشر شده، معاون امنيتي گوگل از كليدي صحبت كرده است كه با يك تراشه هوشمند دروني مي‌تواند به‌صورت خودكار به سرويس‌هاي مختلف رايانه متصل شود.

 

 

 

وين‌بات؛ رباتي براي پنجره‌ها

ربات Roomba را علاقه‌مندان فناوري مي‌شناسند؛ رباتي كه خودش حركت مي‌كند و كف خانه را برق مي‌اندازد. اما خدمات رومبا نمي‌تواند بخش‌هاي خانه از جمله پنجره‌ها را در برگيرد! از اين رو، وين‌بات گزينه مناسبي براي اين كار خواهد بود. اين ربات كارگر، با استفاده از بالشتك‌هاي مكنده خودش را به پنجره مي‌چسباند و بعد آن را تميز مي‌كند.

 

 

باتري سفري پرقدرت

اين پك باتري كه بتازگي از سوي Innergie معرفي شده است مي‌تواند در نقش منبع برق براي شارژ تبلت‌ها و تلفن‌ها عمل كند. حجم آن 6800 ميلي‌آمپر بر ساعت است كه در مقايسه با آيفوني كه فقط 1400 ميلي آمپر بر ساعت حجم دارد، بسيار زياد است.





تاريخ : جمعه 13 بهمن 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |