موفقیت در پیوند قرنیه بدون بخیه/ بلندکردن طول استخوان با سلول بنیادی

 

رئیس بیمارستان فارابی شبکیه، آب مروارید و مجاری اشک را از جمله اعمال 600 عمل جراحی همزمان دانست و گفت: در این بیمارستان موفق به پیوند لایه‌ای قدامی قرنیه بدون بخیه شدیم که نتایج این مطالعات در نشریات علمی آمریکا نیز منتشر شد.

 دکتر محمود جباروند در نشست خبری با اشاره به برگزاری مانور خدمت رسانی در بیمارستان فارابی، افزود: این مانور از سال 89 با انجام 300 عمل جراحی همزمان آغاز شد.رئیس بیمارستان فارابی با بیان اینکه در سال گذشته 450 عمل جراحی انجام شد، اظهار داشت: سومین دور از این مانور 600 عمل جراحی همزمان انجام می‌‌شود.وی با بیان اینکه در این اعمال جراحی رویکر ارتقای کیفیت مد نظر بوده است، خاطر نشان کرد: در اجرای این جراحی‌ها 30 استاد در حوزه چشم پزشکی، 15 متخصص بیهوشی و 150 پرستار مشارکت دارند.
 

وضعیت بیماران تحت جراحی‌های گروهی

جباروند با اشاره به وضعیت بیماران تحت عمل جراحی، یادآور شد: در سال گذشته از میان 450 بیماری که در یک روز تحت عمل جراحی قرار گرفتند تنها یک نفر دچار عارضه‌هایی شد ولی سایر بیماران مبتلا به عفونت‌های بیمارستانی نشدند.
 
بیشترین بیماران در مانور سوم

وی بیشترین اعمال جراحی امروز را آب مروارید دانست و خاطر نشان کرد: از میان 600 بیماری که تحت عمل جراحی قرار گرفتند، 400 نفر مبتلا به بیماری آب مروارید هستند که قرار است با روش جدید بدون بخیه تحت عمل جراحی قرار گیرند. 
رئیس بیمارستان فارابی، ویتره و رتین (شبکیه)، پلک و مجاری اشک، عیوب انکساری وکارگذاری ایمپلنت های داخل قرنیه و قوز قزنیه را از دیگر اعمال جراحی دانست که به طور همزمان انجام می‌گیرد.
 
اجرای آخرین متد برای پیوند قرنیه

وی پیوند قرنیه تمام ضخامت و پیوند لایه‌ای خلفی و قدامی را از جمله روش‌های پیوند قرنیه نام برد و اضافه کرد: این دو روش در بسیاری از کشورهای دنیا در حال اجرا است و ایران نیز در این عرصه وارد شده است.جباروند با تاکید بر اینکه انواع پیوند قرنیه در بیمارستان فارابی در حال اجرا است، ادامه داد: در حال حاضر پیوند لایه‌ای قدامی قرنیه بدون بخیه در این بیمارستان انجام می‌شود و مطالعاتی که در این زمینه انجام شده است در نشریات علمی آمریکا منتشر شده است.
 
خبرهای خوش در حوزه سلول‌های بنیادی در درمان

رئیس بیمارستان فارابی، استفاده از سلول‎‌های بنیادی را از دیگر روش‌های درمانی در این بیمارستان ذکر کرد و گفت: با راه اندازی مرکز سلول‌های بنیادی در این بیمارستان اقدام به کشت سلول‌های بنیادی شده است.وی با اشاره به موفقیت‎‌های پزشکان این بیمارستان در حوزه سلول‌های بنیادی، افزود: تا دو هفته آینده خبرهای خوشی در این زمینه اعلام خواهیم کرد.
 
موفقیت‌های بیمارستان فارابی در حوزه ارتوپدی

جباروند به کاربرهای سلول‌های بنیادی در حوزه ارتوپدی اشاره کرد و گفت: در این راستا توانستیم سلول‌های بنیادی را برای بلند کردن طول استخوان استفاده کنیم و سلول‌های مورد نیاز برای این امر را نیز در این بیمارستان کشت دادیم.
 
انجام 1000جراحی در یک روز
 
رئیس بیمارستان فارابی با تاکید بر اینکه هر سال 100 نفر به تعداد اعمال جراحی در یک روز اضافه خواهند شد، گفت: در سال آینده قرار است 700 نفر در یک روز تحت عمل جراحی قرار گیرند.وی از تاسیس بیمارستان جدید فارابی تا 4 سال آینده خبر داد و افزود: با تاسیس این بیمارستان طی 4 سال آینده هزار جراحی در روز خواهیم داشت.




تاريخ : جمعه 27 بهمن 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |