سه مهندس زیستی در آمریکا در حال برنامهریزی برای تولید شیر گاو مصنوعی در آینده نزدیک هستند.
رایان پاندیا، پرومال گاندهی و ایشا داتار، بنیانگذاران شرکت زیستفناوری Muufri هستند و انتظار دارند در سال آینده اولین محموله از نوشیدنی انقلابی خود را تولید کنند.
هدف این شرکت نه تنها تولید نوشیدنی قابل استفاده برای 75 درصد از جمعیت جهان است که به لاکتوز حساسیت دارند، بلکه همچنین به دنبال کاهش وابستگی انسان بر حیوانات بوده که تولید این محصول، گام بزرگی در این رابطه محسوب میشود.
شرکت Muufri بخشی از برنامه شتابدهنده زیستشناسی مصنوعی بوده و محققان در حال کار بر روی محصول خود در کالج دانشگاهی کورک در ایرلند هستند.
آنها بر این باورند که تولید اجزای اصلی شیر در کشت مخمر، ارائه محصولات مشابه شناخته شده طی یک فرآیند پایدارتر، سالم و انسانیتر به مصرفکنندگان و تولیدکنندگان مواد غذایی را امکانپذیر میکند.
اجزای اصلی تامین کنده طعم و عملکرد شیر شامل شش پروتئین و هشت چربی هستند. همچنین لاکتوز نیز در این میان وجود داشته که به گفته محققان، زاید است و شیر بدون گاو آنها بدون لاکتوز خواهد بود.
دانشمندان پیشبینی کردهاند که در 100 سال آینده، شیر مصنوعی برای جهان آن زمان که دارای 9 میلیارد جمعیت خواهد بود، روال خواهد یافت.
تیم محققان امیدوارند بتوانند تا ژوئیه 2015 یک شاهد مثال از این ایده تولید کرده و در نهایت با یک کیت شامل پروتئینها و مواد لازم دیگر برای تولید شیر مصنوعی، محصول خود را ارائه کنند.
.: Weblog Themes By Pichak :.