چند راهکار کوتاه برای فرار از خستگی در محل کار

گاهی اوقات در حال کردن کردن هستید که احساس خستگی و کسلی سراغ شما می آید. در اینجور مواقع راندمان کار پایین آمده و ممکن است خطاهای مختلف را هنگام کار مرتکب شوید اما برای فرار از این خستگی باید راه های کوتاه و ساده ای که برای شما آماده کرده ایم را امتحان کنید. 

** این روزها بیشتر کارها توسط کامپیوتر انجام می شود و گاهی ممکن است تا ساعت ها پشت کامپیوتر نشسته و با کیبورد و موس کار انجام دهید. در این مواقع دست ها و عضلات شما بسیار منقبض می شوند. برای رفع خستگی دست ها در این شرایط می توانید یک استراحت دو ثانیه ای داشته باشید.

برای این استراحت تنها کافی است تا دست ها خود را آزاد نگه دارید و آن ها را آویزان کنید. این کار باعث می شود تا عضلات دست ها باز شده و استراحت کنند. این کار را می توانید هر چند دقیقه انجام دهید تا از ایجاد درد در عضلاتتان جلوگیری شود.

**در هنگام کار کردن معمولا تند یا خیلی آرام نفس می کشند اما باید به این نکته توجه داشته باشید که بهتر است هر چند ساعت و در هنگامی که احساس خستگی می کنید نفس عمیق بکشید. نفس عمیق باید طوری باشد که به وسیله دیاگرام انجام شود. نفس عمیق باعث می شود تا خون به تمام نقاط بدن شما برسد و مقداری نیزاکسیژن به عضلات می رسد.

**اگر در بعد از ظهرها احساس خستگی می کنید و انرژی خود را از دست داده اید به جای اینکه قهوه یا چای بنوشید بهتر است تا حداقل 10 دقیقه پیاده روی داشته باشید. تحقیقات نشان می دهد که قدم زدن می تواند انرژی را به بدن شما بازگردانی کند و همچنین پزشکان توصیه می کنن که پس از ورزش یک غذای کم چرب کوچک نیز بخورید تا مغز شما نیز انرژی بیشتری بگیرد.

**اگر به دنبال آن هستید تا یک روز کاری خوب را داشته باشید و کمتر خسته شوید، متخصصین به شما توصیه می کنند تا در هنگام صبحانه مقداری از پروتئین مصرف کنید. برای مثال خوردن لوبیا، کره بادام زمینی، پنیر خامه ای و آجیل به شما کمک می کند تا در طول روزانرژی بیشتری برای کار کردن داشته باشید.

**جنب و جوش داشتن در هنگام کار کردن بسیار مهم است. این جنب و جوش به معنای شلوغ کردن و تکان خوردن های اضافی نیست. تنها کافی است تا در حالی که نشسته اید مقداری شانه های خود را بالا و پایین کنید یا پاهای خود را در حالت های دایره ای تکان دهید. این کار ها باعث می شوند تا عضلات شما مقداری تحرک داشته باشند و تنها به یک صورت ثابت نمانند.





تاريخ : یک شنبه 13 مهر 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |