۱۰ اپلیکیشن برتر سال ۲۰۱۴

سال ۲۰۱۴ سال پرباری برای تولید اپلیکیشن‌های جدید و بهبود برنامه‌های جذاب قدیمی بود. افزایش سرعت پردازنده‌ها و کیفیت صفحه‌نمایش تلفن‌های همراه، برنامه‌نویسان و شرکت‌های تولید‌کننده اپلیکیشن را هم به تولید برنامه‌های سریع‌تر، با کیفیت‌تر و کاربردی‌تر سوق داد. هر چند در میان میلیون‌ها اپلیکیشنی که اکنون برای سیستم‌ عامل‌های مختلف تولید شده انتخاب معدودی از آنها کار بسیار دشواری است اما ۱۰ اپلیکیشن زیر در میان نقدها و خبرهای یک‌سال اخیر جزو بهترین‌ها بوده‌اند. 

Hyperlaps - جلوه‌های ویدئویی


اپلیکیشنی که اینستاگرام امسال و با سروصدای زیاد معرفی کرد یکی از برنامه‌های خوب و در عین حال ساده برای ساخت کلیپ‌های انیمیشنی Stop Frame است که در آن حرکت سریع سوژه‌های داخل کادر جلوه جذابی به کلیپ می‌دهد. نکته جالب توجه در این اپلیکیشن ثبات تصویر یا Stabilization  آن است. این اپلیکیشن در عین حال تصاویر اسلوموشن خیره‌کننده‌ای هم تولید می‌کند، اما با توجه به اینکه اساسا آی‌فون و آی‌پد ( که فعلا این اپلیکیشن فقط روی‌ آنها کار می‌کند) هم اسلوموشن فوق‌العاده‌ای دارند بنابراین نکته جذاب هایپرلپس همانStopFrame و امکان به اشتراک گذاشتن این تصاویر در اینستاگرام است. 

Flipboard، روزنامه اینترنتی


فیلیپ‌بورد را شاید بتوان یکی از بهترین برنامه‌ها برای خواندن خبر و مقاله و اساسا وبگردی با هدف دانست. این برنامه همه اطلاعات مورد علاقه شما را از اینترنت جمع‌آوری می‌کند و در یک محیط جذاب روی موبایل (تقریبا همه سیستم‌ عامل‌ها) و تبلت در اختیارتان می‌گذارد.در این برنامه می‌توان با اضافه کردن اکانت شبکه‌های اجتماعی همه فعالیت‌های اجتماعی را هم در داخل همین App انجام داد. فیلیپ‌بورد همواره رو به بهبود است و امسال هم نسخه جدیدی عرضه کرد که اضافه شدن Daily Edition یا نسخه روزانه اخبار مهم‌ترین ویژگی آن است؛ نسخه‌ای که یادآور یک روزنامه اینترنتی تمام عیار است. 

Inbox، ایمیل آینده 


اینباکس را حدود دو ماه قبل گوگل به دنیای اپلیکیشن‌ها عرضه کرد و نسخه موازی اپلیکیشن Gmail است. نوآوری‌هایی که در این اپلیکیشن در مقایسه با خود اپلیکیشن Gmail به وجود آمده کم نیست و به خصوص برای کسانی که روزانه ایمیل‌های زیادی را دریافت و ارسال می‌کنند بسیار جذاب است. برای داشتن اینباکس باید دعوت‌نامه اختصاصی از طرف کسی که این اپلیکیشن را دارد داشته باشید که البته در این چند هفته اخیر تعداد کسانی که این برنامه را فعال کرده‌اند کم نیست. بسیاری از متخصصان اینباکس را مدلی از ایمیل‌های آینده می‌دانند.

Uber، تاکسی‌یاب 


اوبر یکی از موفق‌ترین استارت‌آپ‌های جهان است که در همین دو سال اخیر رشد خیره‌کننده‌ای داشته است. هرچند این برنامه تاکسی‌یاب هنوز در بسیاری از کشورها کار نمی‌کند، اما می‌تواند نمونه‌ای برای یک نسخه محلی در هر کشوری باشد. با این اپلیکیشن شما می‌توانید با مشخص‌کردن مسیر سفرتان یک تاکسی درخواست کنید و حتی قیمت کرایه آن را پیشنهاد بدهید. همه فرآیندهای پرداخت و محاسبه کرایه مسیر توسط خود Uber انجام می‌شود و مبلغ از کارت اعتباری شما به طور خودکار کم می‌شود. بنابراین دیگر نیازی به رد و بدل کردن اسکناس و پول خرد هم نیست. اوبر در دو سال اخیر انحصار بسیاری از شرکت‌های تاکسیرانی را در سراسر جهان شکسته و باعث شده قیمت تاکسی در این شهرها به شکل جالب توجهی کاهش پیدا کند و در عین حال دیگر تاکسی‌ها هم با شکم سیری به مسافرکشی نمی‌پردازند.

CandyCrush، بازی اعتیاد‌آور


یکی از اعتیادآورترین بازی‌های موبایلی که در سراسر جهان محبوبیت فوق‌العاده‌ای کسب کرده است. این بازی توسط شرکت تولیدکننده بازی King در سال ۲۰۱۲ عرضه شد و به دلیل سیستم پرداخت داخل برنامه‌ای و اتصال آن به فیس‌بوک عملا هم درآمدزایی فوق‌العاده‌ای داشته و هم روز به روز به میزان کاربران آن افزوده شده است. این بازی پازلی هم روی موبایل‌های اندرویدی و iOS و هم از طریق فیس‌بوک قابل بازی کردن است و جایزه بهترین اپلیکیشن کودکان را هم از آن خود کرده است اما قطعا بزرگسالان زیادی را در اتوبوس و مترو یا محل کار می‌توان پیدا کرد که روی موبایل خود مشغول این بازی هستند. البته بازی در مراحل بالایی آن بسیار سخت می‌شود و کار هر کسی نیست. 

OnTheFly، قیمت بلیت پرواز


شاید این این اپلیکیشن از نظر ظاهری در مقایسه با رقبایش بهترین نباشد اما به سبب جست و  جوی قدرتمند پروازها و ارائه قیمت بر اساس نرخ‌های ارز مختلف (حتی به ریال)‌ بسیار زبانزد است. جست‌و‌جوی هزاران پرواز و خطوط هوایی در این برنامه چنان موضوع جذابی بود که چندسال قبل  گوگل آن را خرید. حالا این برنامه که نسخه تحت وب آن را هم شرکتITA Software پشتیبانی می‌کند از دقیق‌ترین برنامه‌های جست‌و‌جوی آنلاین قیمت و پرواز است و از این منظر هیچ تفاوتی با جست‌و‌جوی آژانس‌های مسافرتی در سیستم‌های داخلی خودشان ندارد. بنابراین شما می‌توانید از طریق آن یک برنامه سفر را با کمترین قیمت ممکن مشخص کنید سپس کد رزرو آن را در اختیار آژانس مسافرتی‌تان بگذارید تا بقیه مراحل طی شود. 

Zoe، کلیپ‌ساز 


شرکت HTC  اپلیکیشن Zoe را یکی از مهم‌ترین فیچرهای گوشی‌های پرچمدارش معرفی می‌کرد و آن را به‌عنوان یک قابلیت به رخ همه می‌کشید. 
اپلیکیشنی که با آن می‌شد چندین عکس یا فیلم را به راحتی در کنار هم چید و با الگوهای از پیش تعیین شده یک کلیپ جذاب کوتاه با موسیقی و  افکت‌های انتخابی ساخت. Zoe تا مدت‌ها روی گوشی‌های HTC به صورت ابتدایی وجود داشت اما زمانی که امسال نوبت به عرضه نسخه اصلی آن رسید HTC تصمیم گرفت آن را برای همه گوشی‌های اندرویدی به رایگان قابل نصب کند. HTC گفته است نسخه iOS این نرم‌افزار جذاب هم به زودی عرضه می‌شود. 

 Secret، رازهای زندگی 


هر کس رازی دارد اما در میان گذاشتن آن با دیگرانی که شما را می‌شناسند ممکن است تصویر متفاوتی از آنچه هستید را به دیگران ارائه کند. در عین حال بازگویی آن می‌تواند شما را هم کمی سبک‌تر کند. اپلیکیشن Secret یک محیط تعاملی برای بازگویی این رازها در حالت ناشناس است. در این برنامه شما با انبوهی از رازهای مردمی روبه‌رو می‌شوید که صاحب آن‌را نمی‌شناسید ولی در عین حال ممکن است راز یکی از دوستان نزدیک‌تان باشد. خیلی از این رازها می‌تواند نکته ساده‌ای باشد مثلا کتاب‌های مشهوری که نخوانده‌اید اما به صورت دکوری آن‌ را خریده‌اید! 

Google Keep ،‌ یادداشت‌ها 


اپلیکیشن جذابی برای نگه‌داشتن یادداشت‌ها و موضوعات که اخیرا به عنوان یک برنامه پیش‌فرض به اندروید اضافه شده قطعا در لیست بهترین‌ها جا دارد. سادگی کار با آن و نمایش بسیار جذاب یادداشت‌ها از این برنامه یک ابزار مفید ساخته است. امکان ضبط صدا در کنار یادداشت‌ها و همسان‌سازی (Sync)  آن با  کروم روی لپ‌تاپ هم نکته جذابی است که آن را می‌توان در صدر برنامه‌های یادداشتی قرار داد. 

 Dark Sky ، باران می‌بارد 


باران تا ۲۲ دقیقه دیگر شروع می‌شود! این مدل متفاوتی است که این اپلیکیشن آب و هوا برای ارائه برگزیده است. این برنامه که توسط شرکت Kickstarter تولید شده با بهره‌گیری از رادارهای هواشناسی در سراسر جهان اطلاعات خود را به روز می‌کند و وضعیت ابری، بارانی یا برفی دقایق و ساعت‌های آینده را به خوبی پیش‌بینی می‌کند و آنها را در شکل و شمایلی جذاب در اختیار کاربر قرار می‌دهد. این اپلیکیشن، البته قیمت نسبتا بالایی (99/3دلار) دارد.





تاريخ : جمعه 14 آذر 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |