مارک پک برای آنکه بتواند کلکسیون محصولات خود را در معرض نمایش عموم بگذارد، یک وبسایت با عنوان موزه اپل را ه انداری کرده و تصاویر کلکسیون خود را در آن قرار داده است.
بسیاری از محصولات اولیه اپل از جمله اولین نسخه کامپیوتر مکینتاش که امضای استیو جایز و استیو وزنیاک را در داخل خود دارد جزء مجموعه این طرفدار شرکت اپل است.
مارک پک طی مصاحبهای اعلام کرده است که بسیاری از آیتمهای موجود در کلکسیون خود را به صورت رایگان و یا با قیمت بسیار کم جمع آوری کرده است.
بسیاری از دارندگان این کامپیوترهای قدیمی تنها میخواهند که از شر آنها خلاص شوند و حاضرند آنها را با قیمت کم و یا حتی رایگان دور بیاندارند. در ادامه نگاهی خواهیم داشت به این کلکسیون از محصولات قدیمی شرکت اپل.
کامپیوتر رومیزی با عنوان "اپل لیزا" که توسط شرکت اپل در سال 1983 وارد بازار شد.
پس از کامپیوترهای لیزا، شرکت اپل اولین مکینتاش خود را روانه بازار کرد. مکینتاش اولین کامپیوتر شخصی رومیزی با قیمتی معقول بود که رابط کاربری گرافیکی داشت و مجهز به یک موس نیز بود. مکینتاش بر پایه لیزا طراحی و تولید شده بود.
در داخل هر یک از مکینتاشهای اولیه اپل، امضای همه اعضای تیم اپل که در ساخت مکینتاش نقش داشتهاند وجود دارد. امضای افراد تیم اپل به صورت پرسی بر روی دیواره داخلی بدنه مکینتاش اولیه حک شده است.
به گزارش بازارخبر، مکینتاش TV اولین سیستم کامپیوتری اپل بودکه قابلیت نمایش تلویزیون را نیز داشت. علاوه بر این مکینتاش TV اولین محصول از سری مکینتاش بود که به رنگ مشکی تولید و عرضه میشد.
در سال 1987، شرکت اپل مکینتاش 2 را عرضه کرد. مکینتاش 2 اولین کامپیوتر شخصی رومیزی این شرکت بود که صفحه نمایش رنگی داشت. به همین مناسبت، استیو جابز به عنوان مدیر وقت اپل، یک لوگوی جدید برای این قابلیت مکینتاش 2 طراحی کرد.
لوگوی جدید استیو جابز همان لوگوی رنگی رنگی معروف اپل بود.
در این تصویر سیر تحول و تکامل هاردهای ذخیره سازی استفاده شده در محصولات اپل از ابتدا تا کنون را مشاهده میکنید.
سیر تکامل هاردهای مورد استفاده نشان میدهد که در طول 35 سال چه مقدار ابعاد هاردهای ذخیره سازی تغییر کرده و کوچکتر شده است.
مکینتاش پرتابل که در سال 1989 عرضه شد، اولین کامپیوتر قابل حمل شرکت اپل محسوب میشود که به نیروی مورد نیاز خود را از یک باتری میگیرد. اپل قیمت 7000 دلاری را برای مکینتاش پرتابل در نظر گرفته بود که همین مسئله باعث شده بود تا تنها افراد معدودی توانایی خرید آن را داشته باشند.
عمر باتری مکینتاش پرتابل 12 ساعت بود که نسبت به زمان خودش مقدار قابل توجهی محسوب میشود.
.: Weblog Themes By Pichak :.